Brunsäng - Källartorp

Babel Bygg har ritat, projekterat, levererat byggmaterial och egentillverkad kök, dressrom, garderober, badrumsinredningar.

Samtliga behövliga hanverkare har varit egen anställda för detta projekt där huset har murats med lättbetong 375mm ytterväggar och innerväggar med 150mm. Hjärtvägg(Bärande) med 200 m.m.

Samtliga väggar in som utvändigt är putsat med STO Skandinavia putssystem, all kabeldragning och vattenrör som avlopp är dolt i vggar och golv.

Tak konstruktionen är av skarvfria limträbalkar levererad av Bejer Bygghandel och bekläd med råspont, undelagspapp och bandad plåt. Samma gäller garaget dock att det är tunnare väggar 200mm murat och putsat på samma sätt. Huset har ej någon organisk material i golv eller väggar och på så sätt ingen risk för möggel och hussvamp, Huset andas helt enkelt via putsen.

Mekanisk ventilation där från och tilluft med värmeåtervinning är installerad.

Huset värms upp med bergvärme och vattenburet golv med tillhörade seperata zoner.

Huset har även en kamin med stor kapacitet för uppvärmning och en underbar mysfaktor i hjärttat av vardagsrummet.

Designbelysning i RGB där kund styr vilken färg man vill ha för stunden i vissa delar av huset och klassiska spottar i tak, Köket är en egen utvecklad och designad av vår egen designer Mario i samarbete med Damen i huset(Kund) Maria som fått sitt kök funktionellt och toppmordernt med senast inredningen på marknaden.

Säkerhet: Samtliga glas är av pansarglas även ytterdörrsglasen samt att Babel förberett samliga larmkabeldragningar dolt i väggar klara för larmfirman att instrallera och koppla in..

Brandsäkerheten är otroligt bra då samtliga väggar är murade och innertak beklädda med gipsskivor

Babel Bygg AB
Sommarvägen 25, 194 64 Upplands Väsby
Fax 08-59412500, Tel : 0707998880, info@babelbygg.se
© 2014 All Rights Reserved. Babel Bygg AB | Hosted by Miss Hosting